mam z nią same problemy myszka sprawia wrażenie jagby byla zamulona tzn kursor porusza sie w zwolnionym tempie są chwile keidy myszka działa dobrze a za chwile znow to samo porusza sie strasznie powolno działa tak na kazdej powierzchni czasami kursor wyjezdza poza ekran i nie da sie go powrocic z powrotem na pulpit sterowniki zainstalowane, mysz jest nowa, sformatowalem dysk nic sie nie zmienilo, baterie są pełne nie mam zadnego wirusa jestem świezo po formacie co ja mam zrobic nie moge pracowac normalnie na komputerze pomocy

kahoona wchodze tam gdzie doradziles i wogole nie mam takiej opcji zarządzanie energią
 kahoona wchodze tam gdzie doradziles i wogole nie mam takiej opcji zarządzanie energią  

niektóre myszki i klawiatury kłócą się z internetem bezprzewodowym (fale radiowe). Ja też tak mam. Klawiatura i myszka zakłóca mi liveboxa i przez to muszę ściągać coś cały czas bo inaczej net mi się rozłącza. Z drugiej strony live box zakłóca mi klawiaturę i myszkę i dla tego np. jak gdzieś biegnę w jakieś grze to klawiatura nie jest w stanie utrzymać ciągłego sygnału i zamiast mieć max sprinta jak gonią mnie zmutowane potwory robię małe kroczki
  niektóre myszki i klawiatury kłócą się z internetem bezprzewodowym (fale radiowe). Ja też tak mam. Klawiatura i myszka zakłóca mi liveboxa i przez to muszę ściągać coś cały czas bo inaczej net mi się rozłącza. Z drugiej strony live box zakłóca mi klawiaturę i myszkę i dla tego np. jak gdzieś biegnę w jakieś grze to klawiatura nie jest w stanie utrzymać ciągłego sygnału i zamiast mieć max sprinta jak gonią mnie zmutowane potwory robię małe kroczki