loockach napisał(a)::) panie kochany jak kupisz tego corrino to prosze cie zrob pare zdjec i napisz cos o nim bo chce zakupic pozdrawiam
Ja mam tego laptopa od... Dobrych paru miech... Cóż mogę o nim powiedzieć?
Z pewnością świetny zakup, pod względem cena/jakość... Za taką kwotę nie kupisz nic porównywalnego...
Nie mam czasu się rozpisywać, więc napiszę parę subiektywnych plusów/minusów:
+ Świetne parametry
+ Dobre, stabilne działanie
+ Niska cena
+ Bardzo dobre działanie wifi (bezprzewodowej sieci)
+ Stosunkowo dobra karta dźwiękowa,
+ Dobra karta graficzna (jak na laptopa)
Wady?
- Ciężki dostęp do sterowników, ntt/corrino za przeproszeniem leci w ch...ja, bo brak sterowników do 609I na głównej stronie i ogólnie ciężko takowe znaleźć
- Kompletnie spaczone wyszukiwanie sterowników do karty graficznej, początkowo na benchmarku miałem osiągi ~ 500, później po znalezieniu sterowników było już 1400. Po ostatnim upgrejdzie jest już ~2100. Niestety, brak mi chęci i czasu na poszukiwanie optymalnych sterowników do graficznej, aczkolwiek jestem pewien, że laptop może :wyciągnąć" dużo więcej.
- Brak programu do kontroli parametrów laptopa... Od razu po zakupie polecam ściągnięcie NHC i samodzielnie kontrolowanie pracy procesora...
- Laptop, przy "maximum performance" cholernie się grzeje, nie polecam, trzymania go między nogami
- Ogólnie laptop w porównaniu z innymi (Asusy, toshiby itd) jest brzydki, ale to chybanie o to tu chodzi

...
Podsumowując, polecam z całego serca to urządzenie... Chyba, że ktoś woli zapłacić za zagraniczną markę, dwa razy więcej
Gdyby ktoś miał jakieś pytania to ... piszcie na gg, względnie dajcie znak(na gg), że pojawił się jakiś post i oczekujecie odpowiedzi... Bo raczej nie mam czasu na przeglądanie wszystkich for....
Pozdrawiam!