fluid23 napisał(a):program nazywa sie partition magic i mozna nim
mr_duck napisał(a):No ale po tej opcji convert drive_letter: /fs:ntfs to dysk bedzie musialbyc formatowany czy poprostu skonwertuje się bez utraty danych?
Jeśli zainstalowaliśmy już system na partycji FAT'owej, możemy skorzystać z narzędzia do konwersji. Wpisując w polu Start/Run polecenie convert c: /fs:ntfs dokonamy konwersji istniejącego systemu plików na dysku c: bez utraty istniejących danych.
mr_duck napisał(a):No ale po tej opcji convert drive_letter: /fs:ntfs to dysk bedzie musialbyc formatowany czy poprostu skonwertuje się bez utraty danych?
MUTOPOMPKA napisał(a):fluid23 napisał(a):program nazywa sie partition magic i mozna nim
CO???? To się tyczy, jak masz win98. Jak masz XP to jest polecenie CONVERT.
Puma napisał(a):Autor nie napisał jaki ma system lecz wszyscy oprócz fluida23 założyli że ma xp na fat32, oczywiście że w98 nie może być na ntfs.
Co do partition magic, sam niedawno konwertowałem dyski, mam 40 i 60GB, trwało to parę minut a danych nie utraciłem.
Puma napisał(a):oprócz fluida23 założyli że ma xp na fat32, oczywiście że w98 nie może być na ntfs.
Grizz napisał(a):Tak?! Ja mam WinXP na fat32!! I co?? Teraz się wszyscy śmiejemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości