Jak w temacie problem jest z karta graficzna radeon x800GTO 256/256
sempron 3000 2gh
1gb ramu
plyta asrock K7VT4A Pro
Mianowicie jak wlacze jakas nowsza gre to po paru, parunastu minutach monitor przechodzi w tryb stanby i nic sie nie da poradzic tylko reset.
Zmienialem sterowniki i nie pomoglo.
Sciagnolem ATI Tool ale nie widze zadnego miernika temperatury by sprawdzic czy to aby nie od temp.
Wiatrak chodzi :)
Z gory dziekuje za pomoc

Minimum to markowe 350W w Twoim wypadku, a więc poczynając od Fortrona z Allegro za ok. 65zł przez Modecoma (nie Feel II) za ok. 90 po Chiefteca bądź Topowera za ok. 140zł musisz się zastanowić na jaki Cię stać. Ja kupiłem od razu Chiefteca 450W, w esc.pl za TYLKO 195zł i będziesz już miał zasilacz na długi czas
  Minimum to markowe 350W w Twoim wypadku, a więc poczynając od Fortrona z Allegro za ok. 65zł przez Modecoma (nie Feel II) za ok. 90 po Chiefteca bądź Topowera za ok. 140zł musisz się zastanowić na jaki Cię stać. Ja kupiłem od razu Chiefteca 450W, w esc.pl za TYLKO 195zł i będziesz już miał zasilacz na długi czas  Pozdro
 Pozdro

Co do zasilacza, jak widzę chcesz by było jak najtaniej, ale do Twojego configu ten będzie najlepszy:
 Co do zasilacza, jak widzę chcesz by było jak najtaniej, ale do Twojego configu ten będzie najlepszy:

)
 )