Mam dostęp do innych profili. Czy można na innych profilach wyszukać hasło???? do tego profilu??
Pozdrawiam
Szczudeł napisał(a):w systemie sa dwa profile administratora jeden jest uzytkowy a drugi awaryjny wystarczy ze podczas wlaczania komp przejdziesz do trybuawaryjnego i bez problemu wejdziesz na profil administratora jezeli masz jakies pojecie o biosie to tam jest taka mozliwosc aby znalezc haslo administratora ale jesli nie jestes mocny w biosie to nie polecam szperania tam
MUTOPOMPKA napisał(a):Ale jest możliwość dostania się na konto admina. Uwierzcie, że jest!!!!
A nie napiszę, bo:wojniz napisał(a):Może byś napisał jak się dostać????
Ale ile razy mam jeszcz pisać, że NAWET W TRYBIE AWARYJNYM NIE WEJDZIESZ na konto administratorskie!!!!Szczudeł napisał(a):to sprawdz probujac wejsc przez tryb awaryjny czy uda ci sie wejsc do systemu jako administrator a chyba o to chodzilo proszacego o pomoc to dziwne ale ja raczej zawsze w taki sposob omijalem hasla administratorskie, nie zaprzeczam ze jezeli wczesniej uzytkownik ustawil 1 admin to sie nie wejdzie ale w gdy tego nie zrobil mozna w ten sposob to obejsc
MUTOPOMPKA napisał(a):Dla podpowiedzi podpowiem
Bo z zasady tryb awaryjny polega na tym, że NIE ZOSTAJĄ URUCHAMIANE żadne zbędne usługi i programy....wojniz napisał(a):Ale wchodząć przez tryb awaryjny, na co było bardzo łatwo wpaść, niestety niemogłem korzystać z kilku programów... na któych mi zależało
MUTOPOMPKA napisał(a):Wojniz Jak nie wiesz, gdzie są hasła wpisywane w XP no to Ty masz problem a nie ja. Całą procedurę odzyskiwania administratorskiego hasła mam i wiem, jak to zrobić, ale jeśli nie wierzysz, to masz pecha Ty nie ja. Więc skoro Ciebie rozśmieszyłem ---> to masz pecha. www.goole.pl i poszukaj...
Szczudeł napisał(a):widze ze jak cie tylko ktos wkurzy to od razu dajesz mu ostrzezenie a samzachowujesz niestosownie ale coz takie prawo silniejszego i wyzej postawionego
pozdro
Ev0 napisał(a):"Moja nazwa"
Ev0 napisał(a):Wyglada na to ze nie mozna ale moze jestem w bledzie ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości