Piotrek1990 napisał(a):Cześć gra super jestem w 2 mieście ale słuchajcie, idzie coś zrobić aby mi się nie przycinała w nocy? detale są na najniższe... W dzień idzie pięknie ale w nocy sie zacina idzie coś zrobić aby mi się nie przycinała?
Budosz napisał(a):oryginał czy pirat? i jaki sprzęt masz
DRUID napisał(a):Ten SP3 mi spierdzielił kompa coś, sformatowałem kompa przed chwilą. Po instalacji SP3 net mi niechciał chodzić, wszystko co z internetem związane oraz wszystkie gierki zawieszały nagle system...
Siwyrr napisał(a):a tak wogole to clip capture czy jakos tak zmienia sie w opcjach w zakladce game
Manieq napisał(a):mam problem z odpaleniem gta znaczy odpalic sie odpali widze menu itp ale gdy biore play to wyskakuje mi komunikat ze sterownik ekranu przestal poprawnie działac i trzeba komputer zrestartowac
DRUID napisał(a):Mój GF 8600GT aż taki słaby
Pan W. napisał(a):DRUID napisał(a):Mój GF 8600GT aż taki słaby
Dziwi Cię to?
Pamiętaj, że GTA lubi dużo MHz na procu (min. 2 rdzenie), także podaj CPU, bo ma duże znaczenie
DRUID napisał(a):Dual Core E5200
DRUID napisał(a):Tak w ogóle to oni mają zamiar coś z tym zrobić oprócz tego "wspaniałego" patcha co ostatnio dali...??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości