[/quote]Blebson napisał(a):tlumaczac to na angieslki znaczy ze poprsotu to bylo sciagane tyle razy....pisze tez ,ze wszystkie aceleratory typu flashget moga byc uzywane tylko i wylacznie kieedy sciagasz za kase.....takze jak chciales przy tym uzyc jakiegos to sprobuj bez...jesli nie to zapewne wyczerpal sie limit musisz poczekac i bedzie ok![]()
BarMan napisał(a):Czesc!
Mam taki problem z Football Manager 2006
Zacząlem grac w tą gierkę i byłem nawet niezły. Po około 10-12 meczach byłem pierwszy z 2 czy 3 remisami nic nie przegrałem. W pewnym momencie zacząłem wszystko przegrywac nie wiadomo czemu czy to coś z grą czy z taktyką. Jak piorun strzelil wszystko przegrywam nawet z 2 liga w pucharach (gram wisląl) kupilem 3 zawodnikow, sprzedalem jednego i każdy mój zawodnik kladzie każdego przeciwnika w 1v1 ale cały team dostaje. Nic prawie w taktyce nie zmienilem. Non stop jestem wgnieciony w bramkę jak coś strzelam to z szybkiej kontry. Mam jeszcze taki problem ze zawodnik (moj oczywiscie ) jest duzo lepszy(w opisie jak sie patrzy to ma moze z 16 rywal max 12 a kladzie mnie) co jest. Proszę o pomoc może znacie jakies fajne taktyki młode talęty napewno się przyda bo coś cieńko mi idzie. Jestem noOb jesli chodzi o ta gre wiec bardzo prosze o pomoc. Jesli powielilem temat to sorka ale szukalem i to dosyc dlugo, mam nadzieje ze skutecznie. Z góry dzięki Smile (sry za orty)
Akmon napisał(a):Moderator tego tematu to jakaś kobieta w ciązy chyba wszystkiego się czepia
Akmon napisał(a):pewnie juz mam bana
Koval^
Akmon
crack
Czesc!
Mam taki problem z Football Manager 2006
Zacząlem grac w tą gierkę i byłem nawet niezły. Po około 10-12 meczach byłem pierwszy z 2 czy 3 remisami nic nie przegrałem. W pewnym momencie zacząłem wszystko przegrywac nie wiadomo czemu czy to coś z grą czy z taktyką. Jak piorun strzelil wszystko przegrywam nawet z 2 liga w pucharach (gram wisląl) kupilem 3 zawodnikow, sprzedalem jednego i każdy mój zawodnik kladzie każdego przeciwnika w 1v1 ale cały team dostaje. Nic prawie w taktyce nie zmienilem. Non stop jestem wgnieciony w bramkę jak coś strzelam to z szybkiej kontry. Mam jeszcze taki problem ze zawodnik (moj oczywiscie ) jest duzo lepszy(w opisie jak sie patrzy to ma moze z 16 rywal max 12 a kladzie mnie) co jest. Proszę o pomoc może znacie jakies fajne taktyki młode talęty napewno się przyda bo coś cieńko mi idzie. Jestem noOb jesli chodzi o ta gre wiec bardzo prosze o pomoc. Jesli powielilem temat to sorka ale szukalem i to dosyc dlugo, mam nadzieje ze skutecznie. Z góry dzięki Smile (sry za orty)
wojtasb3 napisał(a):Mam problem z górnym oknem ( nazwijmy je tytułowym). Polega o na tym,że wcześniej np gdy klikałem na jakiegoś piłkarza w tym oknie znajdowało się jego nazwisko dużą czcionką a pod spodem jego pozycja na boisku. W tej chwili w miejscu pozycji są jakieś cyferki. W pierwszym oknie, tam gdzie dużą czcionką jest napis "FOOTBALL MANAGER 2006" a pod spodem wersja gry teraz w miejscu wersji mam "-1". Gre już odinstalowywałem i instalowałem ponownie, potem instalowałem łatke 6.0.2 i nic problem jest nadal. bardzo prosze o pomoc, może ktoś z Was już spotkał się z tym problemem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości