kemot301 napisał(a):Może czas na defragmentację dysku
spajdi63 napisał(a):Próbowałem, ale nic moze zrobie tą defragmentację i zobacze...
A to ciekawe.... Od kiedy system WindwsXP "miesza" w biosach urządzeń???? :shock: :shock: :shock:I-R-A napisał(a):To Ja Ci doradzę z innej beczki - ale wprzódy jedno - System XP to system dla idiotów - ładnie??? Dlaczego?? bo użytkownik - zdaniem microsoftu - jest zbędnym balastem dla systemu. Jest z góry traktowany jako cymbał i szkodnik - zatem kolego wiedz - że XP ma wtyczki wszędzie i stara się po swojemu ustawiać wszystko - nawet w biosach miesza urządzeń peryferyjnych - jak karta graficzna, cd-rom, HD i gdzie tylko może. Więc prawdopodobnie przestawił Ci ustawienia w HD
A to jeszcze bardziej ciekawe!!!!!! Rozwiń swą myśl? Bo walisz głupoty!!!!!!!!!!!!I-R-A napisał(a):Więc prawdopodobnie przestawił Ci ustawienia w HD i musisz użyć partition Magic 8 (ale starszej wersji - bez Symantec-a)
A powiedz mi.... Gdzie w PM wpisujesz dane dysku???? -> Następna głupota!!!!!I-R-A napisał(a):Zanim odpalisz program - zapisz na kartce ustawienia dysku - są na górnej pokrywie - ilość głowic etc etc następnie odpal i z całą pewnością wyświetli Ci komunikat - że dysk jest error i poda Ci ustawienia, na jakich pracuje - musisz wprowadzić te - które są na dysku i zatwierdzić - wtedy stanie się cud i dysk się zacznie kręcić szybciej - bez nudy z klapsydrą
Mam dokładnie dysk Samsunga SP1312N -> 120GB, 133ATA, 8MB cache.... i jadę z XP-ka i nie mam żadnego problemu z dyskiem!!!!! -> Następna głupota!!!!I-R-A napisał(a):a prawdopodobnie masz szajsunga - więc tym bardziej - starsze nie mają blokady przed zapędami z XP
I-R-A napisał(a):To Ja Ci doradzę z innej beczki - ale wprzódy jedno - System XP to system dla idiotów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości