Proszę ich używać ostroznie i w trybie awaryjnym. Sprawdzone na 100%.
Folder Software Distribution zostaw.... Wywal tylko DOWNLOADTiyagaris napisał(a):ale cały folder "SoftwareDistribution" czy tylko "Download"? Czy wywalam tylko zawartość tak, aby pozostał pusty folder czy mogę usunąć wszystko?
kupaj napisał(a):mam problem z wywaleniem IE, wywalilem go z program files w trybie awaryjnym i w folderze go nie ma ale czasami widze w mezedzerze zadań że jest uruchomiony, chociaż go nie uruchamialem. Prosze o pomoc!
MUTOPOMPKA napisał(a):a że się spytam: jak odinstalowałeś zintegrowaną część systemu XP?
kupaj napisał(a):mam problem z wywaleniem IE, wywalilem go z program files w trybie awaryjnym
D!eselek 1.9T napisał(a):Bardzo prosto.....Jesli uzyjesz xpLite to usuniesz bezpowrotnie IE, i wiele innych rzeczy.....System bedzie wazyl po przerobkach(PRZEMYSLANYCH) okolo 800mb
Więc jeśli tylko powywalał pliki z katalogu to tak jak mówisz:kupaj napisał(a):mam problem z wywaleniem IE, wywalilem go z program files w trybie awaryjnym
D!eselek 1.9T napisał(a):To jest tyle warte co maluch ze skorzana tapicerka w srodku
kupaj napisał(a):mam włączone pokazywanie plików ukrytych i w foderze Internet Explorer nie ma pliku iexplore.exe
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości