A kolor auta i tło można zmieniać? Jakie ustalacie zasady w tej kwesti?
To już tylko i wyłącznie twoja inwencja twórcza ......

Jedynym ograniczeniem jest twoja wyobraźnia ........

A kolor auta i tło można zmieniać? Jakie ustalacie zasady w tej kwesti?

r3v4n napisał(a):A kolor auta i tło można zmieniać? Jakie ustalacie zasady w tej kwesti?

Zip napisał(a):qlepk mozesz podać jeszcze jakies stronki po nie znam angielskiego

http://www.sanaltuning.com/english/video_lesson.htm
 http://www.sanaltuning.com/english/video_lesson.htm

Bo nie wszyscy moga byc w jednym czasie na forum
 Bo nie wszyscy moga byc w jednym czasie na forum  

Prace niech bedą składane od wtorku, godz21, do środy godz 21
 Prace niech bedą składane od wtorku, godz21, do środy godz 21  Wtedy każdy zmieści się z terminem. Mam jescze do was pytanie: photoshope bawie się od niedawna, jednak już troche umiem, a moje pytanie brzmi: czy w vt każdy element robicie w nowej warstwie? np. szyby w osobnej, neon w osobnej, maska w osobnej itp. W tej kwesti chyba można doradzać
 Wtedy każdy zmieści się z terminem. Mam jescze do was pytanie: photoshope bawie się od niedawna, jednak już troche umiem, a moje pytanie brzmi: czy w vt każdy element robicie w nowej warstwie? np. szyby w osobnej, neon w osobnej, maska w osobnej itp. W tej kwesti chyba można doradzać  

r3v4n napisał(a):czy w vt każdy element robicie w nowej warstwie? np. szyby w osobnej, neon w osobnej, maska w osobnej itp. W tej kwesti chyba można doradzać

. Ja swojej pracy jeszce nie zacząłęm ale już mam pomysł, który postaram się wcielić w życie
. Ja swojej pracy jeszce nie zacząłęm ale już mam pomysł, który postaram się wcielić w życie  . Z@K i glpek ile wam ta praca zajęła czasu?
 . Z@K i glpek ile wam ta praca zajęła czasu? 

r3v4n napisał(a): ile wam ta praca zajęła czasu?
Z@K napisał(a):no dzien:P

r3v4n napisał(a):Najlepiej paru modów i kilku userów
Z@K napisał(a):Jest ktoś chetny ??
 Będę obiektywny, ale pamiętajcie, do każdego szczegółu sie doczepie
 Będę obiektywny, ale pamiętajcie, do każdego szczegółu sie doczepie  

do każdego szczegółu sie doczepie

pawlakforever napisał(a):ale pamiętajcie, do każdego szczegółu sie doczepie

Z@K napisał(a):on tez bedzie obiektywny i sie czepiac bedzie
 A jak znajdziemy wam tyle błędów i niedociągnięc to jeszcze nam wyjdzie że nikt nie zasługuje na wygraną
 A jak znajdziemy wam tyle błędów i niedociągnięc to jeszcze nam wyjdzie że nikt nie zasługuje na wygraną  

Mase błedów w każdej pracy znajdziecie (tzn w mojej na 100%) i jescze pozostanie konkurs bez rostrzygnięcia
 Mase błedów w każdej pracy znajdziecie (tzn w mojej na 100%) i jescze pozostanie konkurs bez rostrzygnięcia  Już to widze, jak jurorzy ładują samochód do programu, zoom 1600x i analiza klatka po klatce
 Już to widze, jak jurorzy ładują samochód do programu, zoom 1600x i analiza klatka po klatce 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości