Mam aktywnego Norton AntiVirus 2003 ver.9.05.15 i jako ochronę KerioPersonalFirewall v.2.1.5 oto dziennik z ostatniego tygodnia :
Dziennik Norton Antywirus
Źródło: Matrix.class (usunięty automatycznie)
Opis: Plik skompresowany Matrix.class w C:\Documents and Settings\XXX\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\5c6735a4-4f29c090 jest zainfekowany wirusem Download.Trojan.
Źródło: C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\ALL USERS\DOKUMENTY\install.exe
W32.Licum (naprawiony-ale na wszelki wypadek usunąłem)
Źródło: Parser.class
Opis: Plik skompresowany Parser.class w C:\Documents and Settings\XXX\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\5c6735a4-4f29c090 jest zainfekowany wirusem Trojan.ByteVerify.
Jawa pliki skompresowane :Źródło: Parser.class
Opis: Plik skompresowany Parser.class w C:\Documents and Settings\XXX\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\5c6735a4-4f29c090 jest zainfekowany wirusem Trojan.ByteVerify.
Źródło: Counter.class
Opis: Plik skompresowany Counter.class w C:\Documents and Settings\XXX\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\5c6735a4-4f29c090 jest zainfekowany wirusem Trojan.ByteVerify.
Źródło: Installer.class
Opis: Plik skompresowany Installer.class w C:\Documents and Settings\XXX\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\47a33ef9-61f9a35e jest zainfekowany wirusem Trojan.ByteVerify.
Źródło: GetAccess.class
Opis: Plik skompresowany GetAccess.class w C:\Documents and Settings\XXX\Dane aplikacji\Sun\Java\Deployment\cache\6.0\47a33ef9-61f9a35e jest zainfekowany wirusem Trojan.ByteVerify.
Wynika z tego ,że ktoś znalazł lukę w moim PC

I czy faktycznie moja Jawa ściągnięta ze strony producenta (free) jest zainfekowana