najlepiej darmowy i nie zeby naprawial pierwszy napotkany blad

fluid napisał(a):a windowsowski scandisc

fluid napisał(a):ale hdd regenerator usunie ci tylko "wirtualne" bad sectory a nei wiadomo czy nie ma FIZYCZNYCH
HDD Regenerator to program do naprawy Bad Sektorow z powierzchni naszego dysku. W przeciwienstwie do produktow innych firm, HDD Regenerator nie maskuje, lecz trwale regeneruje nieczytelne sektory. Uzywany do tego algorytm pozwala na naprawe powierzchni dysku w prawie 60% przypadkow. Program jest niezalezny od syetmu operacyjnego oraz od rodzaju uszkodzonego dysku. Program nie usuwa zadnych istniejacych danych na dysku twardym.

will7 napisał(a):ale zawsze mogę się mylić)

fluid napisał(a):zaden program nie naprawi w 100% bad sectorow
ukasz napisał(a):w obrazie nie ma zadnych plikow

ukasz napisał(a):macie jakis pomysl jak ten dysk naprawic ?

ukasz napisał(a):macie jakis pomysl jak ten dysk naprawic ?
 Ja dodam iż najczęstszym błędem jest bład indeksacji artefaktów na dysku, co niektórzy uważają za uszkodzenia nie odwracalne, lecz jest to usuwalne tak też radzę skontaktować się z informatykiem który WIE o czym mówi, i dowiedzieć się czy dysk nie przeszedł takiej awari.
 Ja dodam iż najczęstszym błędem jest bład indeksacji artefaktów na dysku, co niektórzy uważają za uszkodzenia nie odwracalne, lecz jest to usuwalne tak też radzę skontaktować się z informatykiem który WIE o czym mówi, i dowiedzieć się czy dysk nie przeszedł takiej awari. )
 ) 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości