pershing444 napisał(a):nie uzywalem opery, jestem przyzwyczajony, nigdy nie mialem zadnych problemow, PO PROSTU FF THE BEST
skoro nie używałeś Opery to dlaczego mówisz że FF jest the best?
Dla mnie opera-głównie ze względu na swoją szybkość.

pershing444 napisał(a):nie uzywalem opery, jestem przyzwyczajony, nigdy nie mialem zadnych problemow, PO PROSTU FF THE BEST

Opera nie przypadała mi do gustu, chociaż od czasu do czasu jej używam podobnie jak IE7, więc mam porównanie i moja opinia nie bierze się znikąd
 Opera nie przypadała mi do gustu, chociaż od czasu do czasu jej używam podobnie jak IE7, więc mam porównanie i moja opinia nie bierze się znikąd  

- ff3 testuje bo sporo wtyczek w nim nie działa ale za to bezpieczniej niż ff2
 - ff3 testuje bo sporo wtyczek w nim nie działa ale za to bezpieczniej niż ff2  (za jakiś czas ff3 będzie w final na razie candidate) jedyna w 100% bezpieczna przeglądarka to opera
 (za jakiś czas ff3 będzie w final na razie candidate) jedyna w 100% bezpieczna przeglądarka to opera  - do zadań specjalnych
 - do zadań specjalnych 

Przedstawiciele Fundacji Mozilla poinformowali, że w testowym (RC1 - kandydat do wersji finalnej nr 1) wydaniu przeglądarki Firefox 3.0 wykryto 10 poważnych (high priority) błędów, w tym trzy uznane za krytyczne. Na razie nie zdecydowano, czy fundacja załata te luki w wersji finalnej, czy może przygotowane zostanie drugie wydanie RC........

Precel napisał(a):oczywiscie ze sie da

lepszy jak dla mnie choć opera nie jest tez zła ale używam ją tylko w komórce
 lepszy jak dla mnie choć opera nie jest tez zła ale używam ją tylko w komórce   .
 .

Jedną wadą jest to że rozwalają sie nie które strony
 Jedną wadą jest to że rozwalają sie nie które strony

http://liveslick.com/2007/09/13/operas-built-in-features-vs-firefoxs-equivalent-extensions/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości