1. Czy będe miał zmienne IP, tak jak do tej pory?
2. Jeśli mam Neo 512 KB, to czy podzieli mi prędkość na pół?
3. Czy menu wygląda inaczej od tego z Neostrada TP?

Czyli co musze zrobić aby zmienić IP,

multi napisał(a):A nie wystarczy się rozłączyć i połączyć tak jak na Neostrada TP, Czyli jak będe chciał zmienić IP to wystarczy uruchomić ponownie komputer tak?

Ale poprzez zresetowanie PC, też można IP zmienić tak?
precel napisał(a):komputera nie musisz retartowac tylko sam ruter wyciagajac wtyczke od jego zasilania

kajtekjr napisał(a):wylacz live boxa z pradu wlacz i jak masz podlaczonego przez kabel ethernet to klikasz na dwa komputerki z x prawym przyciskiem myszy i napraw... z innymi polaczeniami to nie wiem.. bo mam polaczonego na ethernet'cie..

precel napisał(a):livebox bardzo sie rozni od modemu
 ale ja tez nie wiedzialem ze tak bardzo sie roznia...
 ale ja tez nie wiedzialem ze tak bardzo sie roznia...   teraz juz nie chce wracac do modemu..
  teraz juz nie chce wracac do modemu..   
 kajtekjr napisał(a):Chodzi mi to czy po 24h rozlacza polaczenie tak jak to bylo na modemie

Red napisał(a):ale moze przetestujesz na sobie jesli masz taką mozliwość.

Aha czyli jak chce zmienić IP, to poprostu wyjmuje i wkładam wtyczke od zasilania, podczas normalnej pracy PC?

Red napisał(a):nie mozesz sprawdzic czasu połączenia

Mam w tej chwili 15h i 30min polaczenia z netem wiec rano juz bede wiedzial i napisze...
 Mam w tej chwili 15h i 30min polaczenia z netem wiec rano juz bede wiedzial i napisze... 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości