Wiadomo co
 Wiadomo co  

A jeden myślał że jest twardy i odmówił i odepchnął jednego z moich kolegów i powiedział - pie*** sie. I tak dostał, że chyba przez 2 tygodnie sie w szkole nie pojawi

Wiadomo co
 Wiadomo co  

którzy jak mają dobry humor to potrafią nieźle "skocić" jeżeli to jeszcze sie do tej kategorii zalicza
 którzy jak mają dobry humor to potrafią nieźle "skocić" jeżeli to jeszcze sie do tej kategorii zalicza  

Asshole napisał(a):wpi***ól jak ktoś jest dziwny

Bambosz32 napisał(a):nie chciałbym chodziź z wami do szkoły Neutral

Asshole napisał(a):A zdarzyło się tak że taki mały zaczyna ze starszymi

to postanowiliśmy pare ciekawych osób znaleźc sobie
 to postanowiliśmy pare ciekawych osób znaleźc sobie 

albo czesc gosci dojezdza do szkoly pociagiem ( w tej szkole sa mundurki) wiec kociaki udaja ninja, krawat na glowe  i zapier....c po pociagu
  albo czesc gosci dojezdza do szkoly pociagiem ( w tej szkole sa mundurki) wiec kociaki udaja ninja, krawat na glowe  i zapier....c po pociagu 

High Voltage napisał(a):U mnie zaczał, sprowokował, to dostał Wink

keks_ik napisał(a):Temat ma tytuł jakie macie sposoby na "kotka" a nie "jak zgnębić młodszego od siebie" .

radzio27 napisał(a):To można dwojako interpretować Razz
Witam jak "prawie" każdemu wiadomo 1 gimnazjaliści zostają "okoceni" (malowanie markerami wąsy i pisanię słów kot, *** taxi). Jakie macie na to sposoby żeby szybko schodziło itd.?

stodolik napisał(a):wiec kociaki udaja ninja
 . I latał z nią jako ninja (wiem, oni używali Wakizashi
 . I latał z nią jako ninja (wiem, oni używali Wakizashi  ).
 ).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości