poza tym na sam początek poleciłbym Ci coś z mostkiem Tune-o-matic czyli po prostu stałym mostkiem żebyś nie siedział po parę godzin aby ją nastroić.
 poza tym na sam początek poleciłbym Ci coś z mostkiem Tune-o-matic czyli po prostu stałym mostkiem żebyś nie siedział po parę godzin aby ją nastroić. 

Adidadi napisał(a):elektryczna

poza tym radziłbym Ci się zapisać na jakieś lekcje bo w domu można nauczyć się złych nawyków które potem ciężko wygonić ze swojego zycia
 poza tym radziłbym Ci się zapisać na jakieś lekcje bo w domu można nauczyć się złych nawyków które potem ciężko wygonić ze swojego zycia  naucz się kilku podstawowych akordów jak np
 naucz się kilku podstawowych akordów jak np 
 to tak ode mnie
 to tak ode mnie  

2 bardziej nowoczesne ale i ogniskowe

okocza napisał(a):elektroakustyka

)
 )

a dostać Elektroakustyka od Gibsona to jest praktycznie nie realne - ale polecałbym jeśli mogłbyś dostać go w tej cenie
 a dostać Elektroakustyka od Gibsona to jest praktycznie nie realne - ale polecałbym jeśli mogłbyś dostać go w tej cenie 

a mi np. corty w ogóle nie pasują. żaden którego wezmę do ręki [bez skojarzeń ;d ] mi nie pasuje. za równo jak ten za 400zł jak i ten za 3tys
 a mi np. corty w ogóle nie pasują. żaden którego wezmę do ręki [bez skojarzeń ;d ] mi nie pasuje. za równo jak ten za 400zł jak i ten za 3tys  a LTD / Fender / Gibson / Ibanez / Yamaha pasuje
 a LTD / Fender / Gibson / Ibanez / Yamaha pasuje  więc w ciemno nie polecam nikomu
 więc w ciemno nie polecam nikomu  bo nie jak mówiłem, model modelowi nie równy
 bo nie jak mówiłem, model modelowi nie równy  

) bo na Takamine ciężko będzie trafić w tej cenie..
) bo na Takamine ciężko będzie trafić w tej cenie..

poza tym rzadko w sklepie można ją spotkać - ja nie widziałem jeszcze ani razu przyznam się
 poza tym rzadko w sklepie można ją spotkać - ja nie widziałem jeszcze ani razu przyznam się 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości