-router(nie wiem po co ale slyszalem ze potrzeba)
-antene
-karte radiowom(jak dobrze pisze)
-AP(Akces point - tylko co to jest
 )
 )
PS>prosze o szybka odpowiedz

)
 )

| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP
| My Mainboard GIGABYTE K8NS | Chipset nForce3 250 RoX | My HDD: 75GB|My Video: ATI RADEON Gigacube 9600 XT 400/600 MHz | 128 MB | My Audio: Realtek AC97 Audio | My OS: WinXP

tatar18 napisał(a):ja 500zl
tatar18 napisał(a):on ok. 300
tatar18 napisał(a):to z 1000zl.

tatar18 napisał(a):chcemy utworzyc siec bezprzewodowa
 Tak jak juz kolega napisal kupujecie 2 bezprzewodowe karty sieciowe (ok. 100zł jedna) podlaczacie do kompow, konfiguracja i dziala!
 Tak jak juz kolega napisal kupujecie 2 bezprzewodowe karty sieciowe (ok. 100zł jedna) podlaczacie do kompow, konfiguracja i dziala!  No chyba ze chcecie dzielic neta, czyli albo sposob pierwszy i jeden komp non stop wlaczony, albo zakup routera z acces pointem (koszt zalezy od tego skad masz neta, czy jest to radiowka, neostrada... etc) jedna bezprzewodowa karte sieciowa (dla kumpla) a swojego podlaczasz skretka do routera bo przeciez
 No chyba ze chcecie dzielic neta, czyli albo sposob pierwszy i jeden komp non stop wlaczony, albo zakup routera z acces pointem (koszt zalezy od tego skad masz neta, czy jest to radiowka, neostrada... etc) jedna bezprzewodowa karte sieciowa (dla kumpla) a swojego podlaczasz skretka do routera bo przecieztatar18 napisał(a):caly nadajnik ma byc u mnie

Lukesh napisał(a):Tak jak juz kolega napisal kupujecie 2 bezprzewodowe karty sieciowe (ok. 100zł jedna) podlaczacie do kompow, konfiguracja i dziala!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości