ePSXe wasn't able to find a psx bios in your epsxe\biosdirectory.If yuo don't have a psx bios,enter scph1001.bin or scph7502 into you faworite internet search engine-but keep in mind that you can only have this file LEGALLY when youown a REAL Playstation.
  ePSXe wasn't able to find a psx bios in your epsxe\biosdirectory.If yuo don't have a psx bios,enter scph1001.bin or scph7502 into you faworite internet search engine-but keep in mind that you can only have this file LEGALLY when youown a REAL Playstation.  Jest w języku angielskim bo mam Viste w tym jezyku i nie znam na tyle ten język abym mógł wiedzieć co jest napisane dletego proszę o pomoc. Po przejściu do drugiego punktu czyli 2 w ogule mi nie wyskoczyła żadna podpowiedz czy mam włączyc SCPH1001(US) czy SCPH7502(PAL) BIOS.  nie wiem o co chodzi bo nigdzie nie znalazłem na forum takiej usterki.  Może to wina oprogramowania jakie ma mój laptop dlatego je podam.
  Jest w języku angielskim bo mam Viste w tym jezyku i nie znam na tyle ten język abym mógł wiedzieć co jest napisane dletego proszę o pomoc. Po przejściu do drugiego punktu czyli 2 w ogule mi nie wyskoczyła żadna podpowiedz czy mam włączyc SCPH1001(US) czy SCPH7502(PAL) BIOS.  nie wiem o co chodzi bo nigdzie nie znalazłem na forum takiej usterki.  Może to wina oprogramowania jakie ma mój laptop dlatego je podam. 

i tam są wszystkie biosy w jednym pliku,przynajmniej tak pisze autor tej wstawki. Zobaczymy czy coś z tego będzie.
  i tam są wszystkie biosy w jednym pliku,przynajmniej tak pisze autor tej wstawki. Zobaczymy czy coś z tego będzie. 

Prosze bardo o pomoc ! dawalem z f1 ale po resdtarcie emulatora badz kompa zapis przepada
  Prosze bardo o pomoc ! dawalem z f1 ale po resdtarcie emulatora badz kompa zapis przepada   Bardzo prosze zeby mi ktos napisal co zrobic?? Moje gg 9348731
  Bardzo prosze zeby mi ktos napisal co zrobic?? Moje gg 9348731 

Chyba nie gracie w Tekkena zawsze od poczatku? Help jak mam rozwiazac problem niezapisywania sie sava z gry ???
  Chyba nie gracie w Tekkena zawsze od poczatku? Help jak mam rozwiazac problem niezapisywania sie sava z gry ???  
  zapisać na memorce. w kazdej grze powinna byc opcja save.
 zapisać na memorce. w kazdej grze powinna byc opcja save.

Probowalem przez memorke ale bez skutku. Watpie aby to byla wina gry bo sprawdzalem na kilku grach i wciaz to samo. Po restarcie systemu badz gry zapis przepada. Jak mogl bys mi to wytlumaczyc jakos to napisz tu badz na gg ; 9348731 jestem na niewidoku prawie caly dzien:)
  Probowalem przez memorke ale bez skutku. Watpie aby to byla wina gry bo sprawdzalem na kilku grach i wciaz to samo. Po restarcie systemu badz gry zapis przepada. Jak mogl bys mi to wytlumaczyc jakos to napisz tu badz na gg ; 9348731 jestem na niewidoku prawie caly dzien:) 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości