Pan W.
zawsze lepiej wykonywac zadania od orków bo to zwieksza doswiadczenie (nawet jesli blizej ci do buntowników), ale bo wykananiu wszystkich zadan mozesz ich spokojnie wybic, pamietaj jednak zeby nie wyzwalac wiecej niz 3 miast (na poczatku gry) bo w kolejnych miastach szef orkow rzuci sie na ciebie zamiast dac ci jakies zadania (a zadania = doswiadczenie =punkty nauki)

Jak doszedłem do Cand coś tam... Czy jakoś tak... (Gram dopiero od dziś
 Jak doszedłem do Cand coś tam... Czy jakoś tak... (Gram dopiero od dziś  ) I był taki ziomal, co chciał żebym mu schwytał Harka (czy jak mu tam
 ) I był taki ziomal, co chciał żebym mu schwytał Harka (czy jak mu tam  ) - to taki niewolnik co zwiał, znalazłem go wcześniej obot tego miasteczka... I ja mu powiedziałem (nie Harkowi), że nie będę polował na ludzi.. Teraz już nie mogę z nim gadać, da się mu jeszcze jakoś powiedzieć, że chcę to zrobić
 ) - to taki niewolnik co zwiał, znalazłem go wcześniej obot tego miasteczka... I ja mu powiedziałem (nie Harkowi), że nie będę polował na ludzi.. Teraz już nie mogę z nim gadać, da się mu jeszcze jakoś powiedzieć, że chcę to zrobić  I tak wogóle to jak, mam zabić tego Harka
 I tak wogóle to jak, mam zabić tego Harka  Przecież mu go nie zaniosę
 Przecież mu go nie zaniosę 

I przydałoby się zaznaczenie miejsca naszej obecności w danej chwili....
 I przydałoby się zaznaczenie miejsca naszej obecności w danej chwili....
 . przy takiej ilosci ramów bede miał 1 klatke na 10 sek. 768 ramów pozwoli grac komfortowo na min detali???
. przy takiej ilosci ramów bede miał 1 klatke na 10 sek. 768 ramów pozwoli grac komfortowo na min detali???