AMD ATHLON 64 socket 939 3800+
RADEON 9600 256 MB
1 GB RAM (2X512)
WINDOWS XP SERVICE PACK 2
please help me:)
pawello napisał(a):na małych, średnich czy na dużych ??

szymond napisał(a):witam mam karte Geforce 7900gt a goyhic się tnie dlaczego??

spomniany wcześniej pas na niebie widoczny wieczorem i w nocy (pare stron wcześniej pisałem i podobno wtedy wina leżała po stronie sprzętu)
  spomniany wcześniej pas na niebie widoczny wieczorem i w nocy (pare stron wcześniej pisałem i podobno wtedy wina leżała po stronie sprzętu)
 mam problem za znikającymi teksturami
 mam problem za znikającymi teksturami  np przedmioty (maty,siatki, flagi) umieszczone na ścianach lub budynkach przywódców, znikają i pojawiają się dotyczy to tez niektóry kamieni w jaksiniach (są czarne)
 np przedmioty (maty,siatki, flagi) umieszczone na ścianach lub budynkach przywódców, znikają i pojawiają się dotyczy to tez niektóry kamieni w jaksiniach (są czarne)

Witam, załatwiłem sobie od kolegi grę Gothic 3 problem w tym, że podczas instalacji pisze, że nie może znaleźć pliku "Publisher.url" i tu jest moja prośba czy ktoś mógłby ktoś zamieścić ten plik na jakimś serwerze ? Bardzo chciałem zagrać w tą grę. Z góry dzięki Wink
Virgo napisał(a):Witam, załatwiłem sobie od kolegi grę Gothic 3 problem w tym, że podczas instalacji pisze, że nie może znaleźć pliku "Publisher.url"

elmer2005 napisał(a):Cześć podczas ładowania się gry wyskakuje mi błąd "gscript admin run script" o co tu chodzi?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości