dzieki!

| Seagate 80 GB | Radeon 9800 Pro + VGA Silencer Rev3 | jestem zadowolony...

MaN napisał(a):"Program puta o dopuszczenie lub zablokowanie programów korzystających z netu. "
mamm rozumieć ,ze chodiz tu równiez o programy typu azureus... czy wtedy gdy "dopuszczę" ten programik, b edzie chodził normalnie???/ A ochrona bedzie dobra???
MaN napisał(a):no dobra ale ja mam tez siec... i siec nie dziła jak zainstaluje firewalla

Nie wiem jak skonfigurwac aby był wrzędzie, tym bardziej ,ze na stronie www.winroute.prv.pl sa jekies opisy, ale niewiem do czego???!!1 wystepujatam jakies terminy których nieznam, który opis wykonać z tej strony, odajcie libka albo napiszcie tutaj, co zrobic???? Na tej stronie nic niemoge znalźć,nic nie rozumiem...
 Nie wiem jak skonfigurwac aby był wrzędzie, tym bardziej ,ze na stronie www.winroute.prv.pl sa jekies opisy, ale niewiem do czego???!!1 wystepujatam jakies terminy których nieznam, który opis wykonać z tej strony, odajcie libka albo napiszcie tutaj, co zrobic???? Na tej stronie nic niemoge znalźć,nic nie rozumiem... | Seagate 80 GB | Radeon 9800 Pro + VGA Silencer Rev3 | jestem zadowolony...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości