windows xp(sp2),internet z firmy "Multimedia"(512).
Chodzi oczywiście o szybkość ściągania-max 20-30kb\s

help

skobry napisał(a):Wiem że temat wałkowany był wielokrotnie

skobry napisał(a):Chodzi oczywiście o szybkość ściągania-max 20-30kb\s

High Voltage napisał(a):nie mam juz bitcomea, ale nie ustawiaj zbyt duzo mozliwych połączeń w jednym momencie, bo Ci sie łącze zapcha. Wszysktko z umiarem musi być
spróbuj tez znaleźć popularny plik na jakims trackerze dobrym (polishtracek, tnp albo jakies zagraniczne) bo tam transfery są praktycznie zawsze wysokie.

MUTOPOMPKA napisał(a):po 1. Cały program zajmuje ok. 160kB
po 2. Nie wymaga javy ani innych "wspomagaczy"
po 3. Jest po polsku
po 4. Ma kreatora ustawień do "torrenciaków"
po 5. Sam na nim jadę ze stron HT oraz torrentSpy i nei narzekam.
Osiąga max wydajność łącza i szybciutko się łączy. Nie zauważyłem żadnych wad.

High Voltage napisał(a):jak masz liveboxa
 przez modem
  przez modem  

Tylko pamiętaj, ze jak dasz ich za duzo, to ci łącze będzie muliło i transferki spadną...
 Tylko pamiętaj, ze jak dasz ich za duzo, to ci łącze będzie muliło i transferki spadną...

transferki wysokie. Możesz próbowac z mniejszą ilością,większa, gdyz u Ciebie moze na innych ustawieniach chodzić lepiej ten progs. Ja mam tak jak podane wyżej i jest ok. Pamiętaj, potestuj sam, pobaw sie ustawieniami, a moze coś ciekawego osiągniesz
 transferki wysokie. Możesz próbowac z mniejszą ilością,większa, gdyz u Ciebie moze na innych ustawieniach chodzić lepiej ten progs. Ja mam tak jak podane wyżej i jest ok. Pamiętaj, potestuj sam, pobaw sie ustawieniami, a moze coś ciekawego osiągniesz 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości