Witam, opiszę od razu swój problem, zaczął się on kilka dni temu. Kiedy siedzę, sciągam itp. na necie wszystko jest ok, wszystko działa. Kiedy odpalam gierkę i gram przez neta, tracę połączenie z internetem i dopiero kiedy zresetuje kompa połączenie powraca. Na modemie wszystko jest ok świecą się te diody, które powinny. Stwierdziłem, że zrobię formatowanie. Jestem świeżo po formacie i ten problem dalej występuje. Jest to strasznie upierdliwe ponieważ nie mogę w nic pograć. Livebox połączony jest po przez kabel Ethernet. Wcześniej nie występował ten problem, dopiero niedawno się zaczęło.
Po prostu dziwne, że cały czas moge być na necie, sciągać ile wlezie a kiedy chce w coś pograć online to pada w kilka minut (w Left 4 Dead 2 gram max 2 min)
Dodam: przed formatowaniem było jeszcze... gdy utraciłem połączenie z netem komputer dostał wariacji, a następnie się zawieszał. Dlatego postanowiłem go sformatować.
Przed chwilą wystąpił ten sam problem, komputer przyśpieszył, procesy zwariowały. Do tego abym mógł włączyć komputer muszę wyciągnąc kabel zasilający, ponieważ monitor się nie włącza.