Witam wszystkich.Mam problem z logowaniem na konto w Win 7 64.Od jakiegoś czasu ale sporadycznie,miałem problem,że po wklepaniu hasła do konta (administrator) komp mielił,mielił (wyświetlało się:zapraszamy) i nic.Zawsze jednak po kilku próbach w końcu się udawało.Od kilku dni pojawił się inny,znacznie poważniejszy kłopot.Odpalam kompa,wyświetlają się konta do wyboru (moje-administrator + drugie wirtualne utworzone przez ESET) wybieram Moje i tu przykra niespodzianka,konto mi zniknęło.Brak okna logowania, nie ma nazwy użytkownika ani miejsca do wpisania hasła.Pusty ekran.Próbowałem kilka razy i nic.Odpaliłem kompa w trybie awaryjnym i tak udało się zalogować.Przeskanowałem komputer kilkoma antywirami (ESET,Hitman Pro,MAM) i nic nie znalazły.Po wyjściu z trybu awaryjnego spróbowałem odpalić kompa normalnie i tym razem się udało,ale na następny dzień znowu to samo.To jakaś loteria.Raz wszystko jest ok a za chwile konto znika.To naprawdę cholernie stresujące jak człowiek pilnie potrzebuje skorzystać z kompa a tu się nie da nawet zalogować.Może miał ktoś podobny przypadek.Bardzo będę wdzięczny za pomoc.