Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ze sterami do 6800gs palit • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
róbowałem zainstalować stery z płyty dołączonej do karty jesnak nie szystkie się dały. Gdy instalowałem wyskakiwał błąd że są nie zgodne cośtam z certyfikatem windows ale zignorowałem i przeszło. Wszystko chodzi poprawnie ale programy typu everest nie wykrywają specyfikacji karty. Dlaczego i co radzicie???
właśnie przeinstalowałem na nowo cały system i wszystkie stery!! zainstalowałem forceware 84.12 do karty graf. dlaczego wciąż w evereście nie mam specyfikacji karty pod zakładką proc graf.?? nie moge przez to odczytać danych techn.
Dzieki zainstalowałem ale problem występuje nadal i nie wykrywa danych tech. Moge jakoś zrobić z tego everesta pełną wersję bo wiele rzeczy nie wyświetla tylko jest napisane TRIAL (nawet w napięciach +12V)