Spoko wszystko bede robil jak wroce z roboty... Jeszcz raz wielkie dzieki jak porobie to co napisaliscie to dam znac jak wyglada sytuacja...
EDIT:
kahoona napisał(a):W EVERST - pierwsza rozwijana lista, zakładka czujnik.
wyglada to tak :
Dzis od rana jest spokoj a jeszcze nie wyczyscilem wpisu ktorego usuniecie zasugerowano mi w temacie gdzie wstawilem loga... zaraz zobaczymy co bedzie jak to usune

Jeszcze raz przelecialem komp
Ewido znow cos wyszukal (ale glownie cookies)...
EDIT 2:
Po usunieciu wpisu komputer nadal stabilny. Jakby cos sie dzialo to bede pisal a tymczasem wielkie dzieki wszytkim za pomoc
[ Dodano: Dzisiaj o 9:58 ]bez obaw w tamtym kompie wszystko chodzi bez zarzutu. Mam teraz klopot z komputerem w pracy...
Nie chce zakladac nowego tematu wiec opisze problem tutaj bo tez dotyczy on zawieszajacego sie systemu tym razem Win 98. Chodzi o dosyc znany blad
"Msgsrv 32 nie odpowiada", dowiedzialem sie za pomoca google

ze dotyczy to najprawdopodobniej jakiejsc niezgodnosci oprogramowania z windowsem 98 i ze to moze powodowac wlasnie zaawieszanie sie systemu. Pytanie teraz jak moge znalezc ow oprogramowanie ew. jak zlikwidowac stale powtarzajacy sie podczas uruchamiania windowsa problem... Czy mozna poprostu odinstalowac ta aplikacje ???
Wiem, ze w kilku tematach powtorzyl sie juz ten problem ale w zadnym z nich nie znalazlem rozwiazania mojego problemu...