Witam. Mój problem wygląda następująco.. Zainstalowałem Windows 7 na poniższym komputerze.. wszystko śmigało pięknie.. do czasu gdy.. zamontowałem drugi dysk z Windowsem XP ponieważ miałem na nim ważne dane które chciałem przegrać.. ustawiłem zworkę na SLAVE i przy kopiowaniu danych na większy dysk.. co chwile system się zawieszał

Dlatego szybko je przekopiowałem po 5 krotnym restarcie.. Mało tego po odpięciu dysku i reinstalacji systemu.. komputer po pewnym czasie się zawieszał! Nic nie pomaga.. nawet instalacja starego XP.. ciągle to samo.. nawet usunąłem już partycje i zrobiłem jedną główna.. dalej nic. Zrobiłem test pamięci.. memtestem (o błędów).. po włączeniu ORTHOSA na oko do 3 min.. komputer albo się zawiesza albo ponownie restartuje.. HD Tune tez nic nie wykrywa.. myślałem że coś z kablami.. poodpinałem i zamontowałem jeszcze raz.. nic.. już chyba zrobiłem wszystko co się dało.. ale nie mam żadnej zworki w dysku ale wątpię czy to ta przyczyna..

Wszystko powinno pięknie śmigać.. nawet śmigało 3D mark całkiem dobre wyniki przed tą usterką.. Nie mam pojęcia co to może być.. Proszę was o jakiekolwiek rady bo już mi ręce opadają.. tak.. baterie z biosu też wyciągałem i wgrywałem standardowe ustawienia.. Wszystko pięknie pracuje tylko te zawieszanie sie i restarty
Gorąco proszę o pomoc

Mój sprzęt:
1.Asus M4A785TD-V EVO 785G s.AM3
2.Chieftec GPS-450AA-101A 450W
3.AMD Phenom II X2 550 Black Edition s.AM3
4.Cooler Master Elite RC-330K-KKN1-GP
5.LG DVD Recorder GH-22LS50 LightScribe Sata
6.ASUS EN9800GT 512MB HTDP PCI-E
7.WD WD5000AAKS 500GB sATA II 16MB
Dodano Dzisiaj, 22:42:Pomoże mi ktoś? Proszę.
Dodano Dzisiaj, 08:43:Widze że nikt się nie orientuje