Dla porównania własnie na tym zestawie został spalony CHIEFTEC 360-202 i CHIEFTEC LH360W (zresztą ten drugi zdechł przy wchodzeniu do WIN), a pierwszy przy zabawie w Battlefield Vietnam.
jarkow15 napisał(a):Cena też robi swoje. Wyjaśnij mi tylko do czego są te złącza(ilość z ColourSit`a):
1x SATA [czarna wtyczka] - wtyczka pod dysk Sata
1x 20-pin ATX - złącze pod Płyte Głównom
1x 6-pin AUX - zbędne
2x Floppy - złącza pod stacje dyskietek
4x Molex - wtyka do Cd itd...
1x 4-pin 12V P4 - wtyka pod Płyte Głównom
jarkow15 napisał(a):Mam jeszcze ten stary zasilacz (marki IMPET) i odłączyłem dwa wentylatory. Myślałem, że teraz komp będzie chodził normalnie, a on nadal się restartuje. Może to jednak nie jest zasilacz??
tylko widziałeś ten jego zasilacz? Jakie opinie o nim idą? Pomimo tego, że to 450W, ciekawe, czy będzie miał to samo, czyli zwiechy.Jak dojdzie to podłącz nowy wtedy się dowiesz
Nie załamuję Ciebie, tylko piszę, to co znalazłem w necie o tym zasilaczu: http://www.realitynet.pl/forum_viewtopic.php?24.8999Prosze nie załamuj mnie
No dobra, ale spójrzcie na to z innej strony. Teraz mam 300W firmy IMPET i z pewnością nie jest to żadnen markowy sprzęt, więc jeśli będe miał 450W colour sit`a to dla mnie nie będzie to miało chyba żadnej większej różnicy w pracy, prócz większej mocy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości