Kocham was wszystkich

dziekuje za pomoc i wyrozumialosc

co do plyty to potrzebowalem na zaraz a w sklepie byly inne ale mialy 3 kanalowe wyjscie na audio a mam glosniki 5.1 i musialem wziasc ta, pozatym tansze mialy 8 pinowe zasilanie dodatkowe a ja nie mialem kasy na nowy zasilacz a aktualny mial tylko 4 pinowe wiec to byla jedyna ktora moglem wziasc ;/ ale szczerze ?, to nie jest taka zla czytalem opinie to ludzie wlasnie 955 krecili na niej do 3.8 ghz spokojnie

wzialem ja bo mialem procka e5200 i plytke asusa na ddr2 i s775 a cos sie z nai stalo i nie oplacalo mi sie kupowac plyty pod 775 i wrzucac tego e5200 a napewno nie kupowac quada za 500 zl to 150 zl wiecej dalem za nowa plyte i nowy procesor ktory od tego quaada co mialem do wyboru jest mocniejszy, jedyne co mnie wnerwia w tym phenomie II x4 955 to boxowe chlodzenie... na poczatku wszystko ok wczoraj zainstalowalem wiedzmina 2 i.... PORAZKA !!! No taki wyjec ze to koniec !! jakos wytrzymam do przyszlego miesiaca i kupie kurde jakiegos fortisa albo mugena bo kur... nie wyrobie poprostu xdd A wracajac do tematu to racja wezme tego chiefteca 500 w bo po co przeplacac

i do tego albo 6870 albo gtx 560(bez Ti) wolalbym tego GTXA dlatego ze jestem mianiakiem Mafii 2 i fajnie se wlaczyc taki bajerek jak physix ;D pozatym na moim 17 calowym monitorze na tej karcie nawet crysis pojdzie na full detalach

Wiedzmin 2 Pewnie tez tylko wylacze Ubersampling i bedzie git

Jak GTXa nie bedzie To 6870 i sie odegnie troche koszyk od dyskow i wejdzie

a jakby ich nie bylo to HD 6850 MSI cyclone OC albo GTX 460 Gigabyte OC i tyle

aha i napiszcie mi jeszcze ktora karta bedzie z tych 4 najlepsza jakbym chcial wymienic monitor na taki co ma rozdzielczosc 1920x1080 ?? Bo wole troche patrzec w przyszlosc niz sie za leb chwytac i pozniej zalowac

bo na poczatku mialem opcje zeby wziasc radeona HD 5770 albo GTX 550 Ti ale stwierdzilem ze na tej karcie pogram na maks detalach w gry co najwyzej do premiery Battlefielda 3 i MW 3

a pozniej juz beda schody wiec to sie wogole mija z celem

Z Góry dziekuje i pozdrawiam

ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64