Jestem (a nie dlugo powiem bylem) posiadaczem plyty ASUS A8N-SLI. Niestety musialem ja oddac do serwisu z powodu awari zintegrowanej muzy i wentylatyora na chipsecie. Wprawdzie z muzy nie korzystam a wentylator moznabylo wymienic ale skoro jest gwarancja to trzeba wykorzystac.
Pech a moze fart chcial, ze osoba od ktorej kupilem sprzet pogubila gdzies dokumenty i nie moze jej serwisowac. Umowilismy sie ze po prostu kupi mi nowa plyte.
Z plyty jestem calkiem zadowolony ale pomyslalem, ze skoro i tak bedzie kupowana nowa to moze z drobna doplata sprawie sobie cos nowego.
1) Stad moje pierwsze pytanie pytanie, czy moze ktos powiedziec ile srednio kosztowala ta plyta w okresie maja-czerwca 2005
2) Dodajac do sumy z pkt 1 jakies 200 zl, czy mozecie zaproponowac mi jakas lepsza i ciekawsza plyte. Oczywiscie soket 939, SLI moze byc acz nie koniecznie.
pozdrawiam i czekam na sugestie
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz @ 3,36GHz | DFI Infinity P35-T2RL | 2x1024MB Patriot DDR2 LLK CL4 | Asus 8800 GTS 512 | Creative Audigy SE + Logitech X-530 5.1 | Chieftec LBX - Longer midi tower + Chieftec 750W CFT-750-14C | Samsung SyncMaster 226CW | A4Tech X-750F |Canon Pixma MP610 | Creative Live! Cam Notebook | Logitech Driving Force Pro