Witam, od pewnego czasu mam problem z kursorem myszy (od około miesiąca). A mianowicie wszystko jest ok i nagle kursor znika a zamiast niego pojawia się pionowa linia z ukośnymi liniami po prawej. Wygląda to mniej więcej tak jak w tym
temacie z innego forum. Zastanawiam się czy to nie jest wina uszkodzonej karty graficznej ?? Sterowniki mam najnowsze, żadnych wirusów itp. itd. Proszę o pomoc bo jakiś czas temu dało się wytrzymać a teraz jest to coraz częściej. Dodam także iż problem ten występuje tylko na monitorze, mam podłączony jeszcze telewizor w tym samym momencie gdy wyskakuje ten kursor na monitorze jest on normalny, czy to na wyjściu HDMI mam podłączony telewizor czy też na drugim DVI, w każdym bądź razie na telewizorze jest wszystko ok problem ten występuje tylko na monitorze LCD. Zmieniałem DVI i problem występuje nadal, wyłączyłem nawet dublowanie obrazu (czyli żeby wyświetlał tylko na monitorze a na telewizorze już nie) i nadal to samo, nie wiem już co mam robić, od jakiegoś czasu mam w ogóle problemy z kartą ale pytanie jest takie czy to wina grafiki czy czegoś innego ?? Próbowałem już także na innym monitorze i to samo. Z góry dziękuję i pozdrawiam
ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64