Nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić! Próbowałem to "zgooglować" ale nie znalazłem swojego problemu...
Proszę o pomoc !

Georgy napisał(a):mam przeprowadzić aktywację systemu
Georgy napisał(a):(nie ma listy sterowników w menedżerze urządzeń
próbowałeś go zmienić?Georgy napisał(a):pasek startu przełączył się na jakby to nazwać : "stary, podstawowy"
a zmieniałes może ostatnio coś ze sprzętu w kompie?Georgy napisał(a):więc zdziwiła mnie aktywacja, mam oryginalnego windowsa.
Georgy napisał(a): Sądzę że najlepiej byłoby zrobić format całkowity....Jednak problem jest że mam tu dużo GB ważnych informacji: zdjęcia, muzyka, a na zgrywanie na płytki zajmie czasu. ...
bladi1492 napisał(a):Georgy napisał(a): Sądzę że najlepiej byłoby zrobić format całkowity....Jednak problem jest że mam tu dużo GB ważnych informacji: zdjęcia, muzyka, a na zgrywanie na płytki zajmie czasu. ...
Jeżeli ci zależy na danych to napraw system, skoro system masz oryginalny to wsadź płytę uruchom podczas botowania i napraw systemwtedy system uzupełni brakujące pliki w systemie i powinien przywrócić go do normy
.....lub masz inne wyjście np wsadź do napędu płytkę z Windowsem uruchom wiersz poleceń : Start-> Uruchom->cmd-> i wpisz "sfc /scannow" .
Georgy napisał(a):Jednak problem jest że mam tu dużo GB ważnych informacji: zdjęcia, muzyka, a na zgrywanie na płytki zajmie czasu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości