Witam. Od dłuższego czasu ma bardzo dziwne, dwa problemy z moim komputerem. A więc w w momencie kiedy gram to po paru minutach lub nawet godzinach( totalnie losowy czas) mam bardzo dziwne lagi całego systemu i do tego strasznie dziwne dźwięki coś w stylu trikania, cykania( nie wiedziałem jak to opisać

). Temperatury mierzone speedfanem są chyba ok bo żadna w momencie największych lagów nie przekraczała 50°C. Dodam, że lagi pojawiają się przy graniu w lola( jestem raczej fanem starych gier, a przy takowych lagi się nie pojawiają). Dziwną rzeczą jest, że po restarcie systemu lagi od razu znikają. To by było na tyle. Drugim problemem jest internet. Czasami zaraz po włączeniu komputera albo jak w przypadku lagów, po upływie czasu wywala mi neta. Na pewno to nie jest wina rutera lub mojego połączenia bo z telefonu lub laptopa łącze się bez problemu. Tak samo pomaga restart lub nawet dwa lub trzy zanim net na nowo zaskoczy. Przy ikonce połączenia( Windows 7 Ultimate x64) pojawia się tylko żółty znaczek z wykrzyknikiem i napis w stylu brak nazwy sieci.
Oto moja specyfikacja:
Intel Celeron E3200
GTX 460( wcześniej miałem 8800 z dziwnego żródła i myślałem ze ta karta jest przyczyną tych lagów)
3GB RAM
P.S
W grze licznik FPS cały czas wskazuje liczbę 60 a gra tnie się naprawdę niemiłosiernie. Z góry dzięki za pomoc