Witam. Mam nowy komputer i już coś się psuje ;p Ale wydaje mi się, że to nie jest jego wina. Czasami jak włączam komputer pokazuje się komunikat: "Explorer spowodował wystąpienie błędu w explorer.exe i nastąpi zamkniecie programu." Uruchamia się ponownie i potem ok. Drugi przypadek to gdy w Office klikam Drukuj... wyświetla się komunikat, że pojemnik z tuszem trójkolorowym ma mało tuszu, i trzeba kliknąć OK i zawsze się tak drukowało - teraz, gdy klikam OK zacina się wogóle komputer. Trzeci problem to właśnie czasami się zacina pasek menu - klikam na Start i nic, nie mogę nacisnąć na Niego PPM ani nic, a gdy kliknę ikonkę na klawiaturze - normalnie się wyświetla. Bratowa powiedziała mi, że to może być problem z aktualizacją systemu Windows XP - lepiej jest zadzwonić i zaktualizować, a ja zaktualizowałem poprzez internet. Czy to jest tego wina? Czym można zaradzić, te dziwne problemy? Dodam jeszcze, że drukarkę instalowałem kilkakrotnie i nadal się tak dzieje. Mam Acer Extensa 5220, Windows XP Home oryginał, drukarka HP Deskjet D1360