Zablokowali mojej mamie konto ALLEGRO. Po kilkunastu e-mailach dostała taką odpowiedz:
"Ponieważ dalsza korespondencja w tej sprawie wydaje się bezcelowa, pozwolę sobie pozostawić ją bez odpowiedzi."
Podobno została przeprowadzona jakaś weryfikacja (Oczywiście jej wyniki nie zostały mi przedstawione).
Dotyczy to punku regulaminu:
"Użytkownikami mogą być tylko pełnoletnie osoby fizyczne."
Mają PODEJRZENIA, że ja jako syn korzystam z konta

Dodam, że mają kopię dowodu mamy... A to wszystko dlatego, że przez przypadek podpisałem się swoim Imieniem i nazwiskiem (siedziałem z mamą i pisaliśmy do nich MAILA i mi umknęło i się podpisałem swoim imieniem i nazwiskiem no ale to już się stało więc nie mówcie że zrobiłem gafę itp.

Oni nawet nie mają pewności,że ja istnieję, a blokli mi konto. Czy mają takie prawo? Bo w regulaminie nie znalazłem punktu mówiącego,że ALLEGRO ma prawo zablokować konto użytkownika nie posiadając żadnych dowodów (żadne nie zostały mi przedstawione).
Proszę także o informacje gdzie można napisać do nich wiadomość? Bo na formularzu zgłoszeniowym (tym od zablokowanego konta) nie chcą odpowiadać. Irytuję mnie to bo tak nie zachowują się profesjonalne serwisy.
Czekam na odpowiedz i pomoc.