Zorganizowałem troche kasy a mianowicie około 350-400zł . Wiem że niewiele jak na dzisiejsze technologie ale musi wystarczyć. Potrzebuje telefonu któy nie będzie tracił zasięgu, nie będzie sie zawieszał i będzie miał sporo funkcji np: mp3, apratet-kamera 2Mpx , email ( byłoby dobrze) , radio , i inne fajne bajerki. Mam teraz SE t210i i niby mi wystarcza ale chcialem sobie pozakompem muzyki posłuchać i postanowiłem że zamiast samej mp3 która będzie ksztowac minimum 100zł ( creative) to kupie odrazu tel z nienajgorszym aparatem. Postawiłem na takie modele
-SE K750i( kiedyś był u mnie w domu i nie powiem fajny telefonik- podobało mi sie funcja bass w odtwarzaczu, zdjęcia też nie złe bo to jednak 2px w telefonie, i latarka też fajna rzecz tylko ten wygląd i fakt że ma go u mnie w kalsie 2 osoby troche mnie zniechęca ale nie mówie nie)
-Samsung Z400 ( o tym telefonie wiem niewiele ale z wyglau mi sie podoba- powiedzcie jak z odtwarzaczem mp3 i aparatem)
-Nokia 6300 ( mam go do kupienia za około 400zł . tel tygodniowy. podoba mi sie z wyglądu ale kumpel ma i już jakieś problemu że słuchawki nie łączą, i czytam w necie o problemach z softem......no nie wiem chyba ostatnie miejsce jak bym wybierał)
Samsung SGH-D600 ( tez ciekawy chyba model powiedźcie w czym jest lepszy/gorszy od Z400)
to tyle . czekam na wasze cenne podpowiedzi i co sądzicie o kupowaniu telefonów z drugiej ręki np z allegro ( znalałżem taki Z400 za 320zł z kartą 1GB- co myślicie?)
PS: jakie inne dobre telefony niedrogie z aparatem 2Mpx i odtwarzaem mp3 polecacie?