witam mam powazny problem z internetem otoz internet przestaje dzialac kiedy uruchamiam konfiguracje liveboxa albo samoczynnie czasami wywala nie dziala mi rowniez videostrada telewizja jedyne rozwiazanie to instalowanie na nowo oprogramowania musze tak robic za kazdym razem kiedy wchodze w konfiguracje a robie to czesto zeby np rozlaczyc na chwile intenret co przydatne jest na serwerach rapidshare wczesniej problem wygladal tak ze przy kazdym uruchomieniu komputera potrzebowalem instalowac oprogramowanie poniewaz przy kazdym wylaczeniu komputera internet przestal działac teraz sie to zmienilo jedynie przy konfiguracji sie rozlacza łącze sie bezprzewodowo pomoc techniczna doradzila przeskanowanie dysku w celu odnalezienia wirusów lecz takowych nie posiadam skanowalem nodem, adaware i spybotem posiadam rowniez firewalla outpost, ktory nie blokuje odostepu do internetu lub formatowanie dysku problem nie tkwi w modemie, poniewaz zostal on wymieniony na nowy ma on 3 dni takze nie wiem co mam robic? czy jedyne wyjscie to format? doradzono mi tak, poniewaz w start- uruchom nie wyswietla mi sie polecenie netstat -a co jest podejrzane cos nie tak z windowsem ponoc, nie dziala mi takze telewizja internetowa na dekoderze widnieją 4 kropki zamiast zegara wszystko podlaczone jest prawidlowo dzieje sie tak od jakiegos czasu prosze o pomoc dziekuje.