Asus F3Series T7250 15.4 2GB 250GB NV8600 BT VHP
- Kod: Zaznacz wszystko
Proc: Core 2 duo T7250 2GHz
Pamięć: 2GB
Windows Vista Premium
Grafa: GeForce 8600 m GS256MB
Więc, mam problem z tym laptopem.

Kupiłem go niedawno, i już po drugim dniu użytkowania się zawiesił. Myślałem, niby nic, raz się zawiesił to res i po problemie... Ale powtarza się to każdego dnia. I to nie są jakieś zwyczajne zwiechy, dzieje się to kiedy proc wcale nie jest obciążony i nagle nic nie reaguje, ani klawa, ani mysz, dosłownie nie da się nic zrobić.

Widać tylko obraz na monitorze. No to kolejny raz wyłączam złom i próbuje włączyć jeszcze raz. I tu nagle zonk, komp nie chce się odpalić

Nie reaguje na przycisk włączania. Musze odczekać jakiś czas - parę godzin, albo nawet dłużej żeby zareagował. . .No to myślę sobie q*wa to to już przesada i wiozę kompa do serwisu(komp w tym czasie nie chciał się włączyć). No ale oczywiście gdy już dojechałem, komp zareagował i włączył się na biórku gościa. . .Gdy polecił mi reinstal systemu to się załamałem... No i piszę teraz do was prosząc o radę... co może być przyczyną? czy reinstal pomoże? może komp jest za słaby na viste i to przez to? Nie wiem już co robić... Jak na 4k zł spodziewałem się czegoś dużo lepszego... pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc