I mam stary telewizor i czy można xboxa podłończyć tak
poprostu pod stary TV? jak tak to w jaki sposób?

ManieG napisał(a):podłączyć X'a pod komputer, 100x lepsza grafika i ogólnie jest spoxs.

ale już przy klocku to grało się dziwnie. Obraz był lekko zniekształcony i dość ciemny a NAPISY były praktycznie nieczytelne. Daruj sobie.
 ale już przy klocku to grało się dziwnie. Obraz był lekko zniekształcony i dość ciemny a NAPISY były praktycznie nieczytelne. Daruj sobie.

, srly Paweł SONY robiło wtedy jedne z lepszych jak nie najlepszych CRT
, srly Paweł SONY robiło wtedy jedne z lepszych jak nie najlepszych CRT  i w 2006 roku swojego SONY 29cali panoramicznymi z płaskim ekranem, nie zamieniłbym na żadnego LCD ani Plazme z tamtych czasów xP lecz jak się gra na jakimś 21calowym Tonsilu no to tylko współczuć.
 i w 2006 roku swojego SONY 29cali panoramicznymi z płaskim ekranem, nie zamieniłbym na żadnego LCD ani Plazme z tamtych czasów xP lecz jak się gra na jakimś 21calowym Tonsilu no to tylko współczuć.

ManieG napisał(a):ale ja ci polecam lepiej grać na komputerze tzn. podłączyć X'a pod komputer, 100x lepsza grafika i ogólnie jest spoxs.

Czekam na twój tutorial " Jak podłączyć xboxa pod komputer aby mieć super pro grafike"

ManieG napisał(a):Mi chodziło o to, że o wiele razy lepsza jest grafika jak się podłączy do komputera niż na starym zardzewiałym TV mondralo

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości