-Procek graficzny - 110*C (w tym momencie)
-WDC WD2500....... - 38*C (w tym momencie)
Komputer:
- Procek - AMD 7750 Dual-Core 2707 MHz
- RAM - 4GB
- Zasilacz - 460
- Karta Grafy - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
- Płyta główna - ASUS M3A78 PRO
Problem:
Zaczął się 2 tygodnie temu. Komputer w pewnym momencie resetował się, monitor się wyłączał (pisało Out of range!) i już nie włączał. Komputer nie logował się do pulpitu jednak cały czas chodził. Po naciśnięciu przycisku reset komputer się resetował jednak nawet przy ładowaniu systemu potrafił się jeszcze raz zaciąć. Odkurzyłem w środku - nic nie dało!. Dzisiaj zrobiłem format (wcześniej miałem Win 7, teraz XP) i jest ok dopóki nie włącze gry (Call Of Duty Black Ops). Gierka chodzi na najwyższych bez problemu. Ale pogram 5-15 min i znowu sie resetuje. Komputer jest jeszcze na gwarancji - ma 1,5 roku. Wcześniej nie było żadnego problemu z nowym komputerem. Jednak występował problem ze starym jeśli można to tak nazwać. Problem był u mnie w gniazdku, przez co komputer się resetował sam, przyszedł elektryk, naprawił i było ok!. Na początku pomyślałem że problem powrócł, więc poszedłem z komputerem do kolegi. U niego też się zacinał więc to nie to!. Nawet podczas gdy formatowałem komputer (w biosie itp) się zacinał więc to nie problem systemu. Co o tym myślicie? Przecież wcześniej grałem np. w GTA 4 również na najwyższych i nie było tego problemu więc to nie wina słabego zasilacza. Prosze o pomoc ; )