problem jaki pojawił mi sie ostatnio jest taki że monitor czasem zaczyna mi się wyłączać (włączać na funkcje czuwania) i rusząjac myszką czy tez wciskając przyciski na klawiaturze nie da sie go ocknąć. jest tak że nie wyłącza sie od razu wyłącza sie na chwile, potem włącza sie na chwile następnie ponownie sie włączy i wyłączy na dobre. po restarcie czasem monitor nie odpali i trzeba restartować ponownie. ten problem pojawił mi sie kilka dni temu i zrobiłem format ale nie pomogło. co teraz?
(tak w ogóle to komputer niby działa tylko monitor jest jakby poza pracą, choć dziś gdy słuchałem muzyki monitor wyłączył sie, muzyka dalej grała, a następnie usłyszałem zacięcie się muzy a potem zaczęła sie palić czerwona dioda od HDD.)
zajrze tu dopiero jutro wieczorem więc proszę o jakieś podpowiedzi do tej pory. z góry dz
ps. przed chwilą po włączeniu kompa miałem artefakty więc wszysyko wskazuje na grafikę a więc zmieniłem na stara i sprawdzam...jeżeli jutro okaże sie że monitor sie nie wyłącza sprawa będzie jasna chodź chciałem jeszcze rzec że nie chciały mi sie ostatnio wcale ładować stery z płyty dołączonej do grafy więc zassałem najnowsze i wykrywa mi 7900 GS?