jak ustawic w gg aby przy starcie pokazalo sie okienko wyboru profilu/uzytkownika?
pzdr

j23 napisał(a):jak ustawic w gg aby przy starcie pokazalo sie okienko wyboru profilu/uzytkownika?

Fire_ napisał(a):GG Arrow Ustaiwenia Arrow Ustawienia Arrow Uruchamianie Arrow zaznacz opcje "Po uruchomieniu pytaj o profil"
j23 napisał(a):Fire_ napisał(a):GG Arrow Ustaiwenia Arrow Ustawienia Arrow Uruchamianie Arrow zaznacz opcje "Po uruchomieniu pytaj o profil"
nie mam takiego czegos

j23 napisał(a):jak ustawic w gg aby przy starcie pokazalo sie okienko wyboru profilu/uzytkownika?
Jasinek napisał(a):Skopiuj skrót od GG.exe do folderu Autostart (C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programy\Autostart) Twisted Evil i restart.
Jasinek napisał(a):Bo zawsze przy starcie GG pojawia się wybór użytkownika. Jeden warunek:
Profil musi być zabezpieczony hasłem.
Fire_ napisał(a):GG Arrow Ustaiwenia Arrow Ustawienia Arrow Uruchamianie Arrow zaznacz opcje "Po uruchomieniu pytaj o profil"
nie mam takiego czegos
Podałem ten opis na podst. Konekta, w GG jest to podobnie nazwane musisz poszukać

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości