Mam problem z wtyczkami USB. Parę tygodni temu po włożeniu wtyczki pokazał mi się komunikat, że AVG antywirus znalazł wirusa o nazwie desktop.dll. Wywalił go i od tamtego czasu mam problemy. Wsadzam wtyczkę i nie pojawia mi się to okienko ,,co zrobić"? typu otwórz folder, nagraj Audio CD, a wcześniej się pojawiało. Otwieram Mój Komputer, jest Dysk Wymienny. Otwieram go i teraz jest loteria: albo wczyta foldery, które na nim są, albo pokaże, że dysk jest pusty. Jeśli pokaże, że jest pusty, wyjmuję i wsadzam jeszcze raz. Jeśli wczyta się dobrze, próbuję coś na niego wgrać. Teraz znowu loteria: albo się wgra, albo się przerwie w połowie. Jeśli się przerwie, wyjmuję i wsadzam jeszcze raz, ale znowu jest loteria, bo czasami po wyjęciu dysk wymienny nie znika, tylko zostaje tam i nie chce zniknąć. Przy próbie otwarcia go pokazuje, że ,,dysk jest aktualnie w użyciu", opcja ,,wysuń " nie działa. Pozostaje restart komputera. Może raz na 15 restartów udaje mi się coś wgrać. Co z tym zrobić? Na innym komputerze wtyczki działają, a mam ich kilka, ze wszystkimi jest to samo.