hmmmm dzieki ale czy to nie servery na WoW 1.1xrazor napisał(a):Mugłby mi ktos pomuc mam WoWa BC w wersji 2.0.0.6052 enUS i chciałbym się połączyc z tym rosyjskim serwerem jakie patche musiałbym jeszcze sciągnąc aby doprowadzic WoWa do tej wersji jaka jest aktualnie na tym serwie.Bo mecze sie 2 dzien i niemoge znalezc tych patchyplz pomocy
 ten patch jest wlasnie na zwyklego WoWa a nie na BC
 ten patch jest wlasnie na zwyklego WoWa a nie na BC  

Chce se pograć na wow.wnet.ua, ale nie wiem co mam zrobić wgrałem patcha do TBC 2.0.0.6052 enUS i mam wersje wowa 2.0.5 tak jak mówił kolega wyżej zmieniłem realma (w folderze tbc) na ten, który jest na stronie głównej. Gdy puszczam WoW TBC wpisuje np. nick jojo i hasło też jojo mam Authenting a po chwili wyskakuje unable to connect. Nie wiem co mam zrobić że by se pograć.
 Chce se pograć na wow.wnet.ua, ale nie wiem co mam zrobić wgrałem patcha do TBC 2.0.0.6052 enUS i mam wersje wowa 2.0.5 tak jak mówił kolega wyżej zmieniłem realma (w folderze tbc) na ten, który jest na stronie głównej. Gdy puszczam WoW TBC wpisuje np. nick jojo i hasło też jojo mam Authenting a po chwili wyskakuje unable to connect. Nie wiem co mam zrobić że by se pograć.