faaajnie z malo miejsca wow po zpatchowaniu do 1.12.2 zajmowal mi z addonami ok 8gb... a wolnego mam 20 wiec cos jest nietak... rainstalowalem wowa zmienialem partycje i nic ;(
 faaajnie z malo miejsca wow po zpatchowaniu do 1.12.2 zajmowal mi z addonami ok 8gb... a wolnego mam 20 wiec cos jest nietak... rainstalowalem wowa zmienialem partycje i nic ;(				

(sry ze dopiero teraz odpisuje)
 (sry ze dopiero teraz odpisuje)

To jeśli ktoś sprzedaje konto na allegro to razem z gra bo na tej grze nie może już założyć drugiego konta
 To jeśli ktoś sprzedaje konto na allegro to razem z gra bo na tej grze nie może już założyć drugiego konta 

bo gra smiga na piracie...
 bo gra smiga na piracie...

A wiadomo jak będzie z Burnig Crusaset (czy jakoś tak) czy może być podstawka a BC pirat
 A wiadomo jak będzie z Burnig Crusaset (czy jakoś tak) czy może być podstawka a BC pirat  

Lisy napisał(a):Zapraszam serdecznie na mój serwer - www.burninglegion.p2a.pl
 ok Lisy nvm nie było sprawy
 ok Lisy nvm nie było sprawy 

. Mam jeszcze jedną prośbę, czy ktoś mógłby mi podać link do patcha 1.12.1 to 1.12.2 UK? PLZ HELP ME (again
 . Mam jeszcze jedną prośbę, czy ktoś mógłby mi podać link do patcha 1.12.1 to 1.12.2 UK? PLZ HELP ME (again  )!
 )!

Fajaf napisał(a):OK już wsio wporzo, działa Very Happy . Mam jeszcze jedną prośbę, czy ktoś mógłby mi podać link do patcha 1.12.1 to 1.12.2 UK? PLZ HELP ME (again Razz )!
cugaro czy chodzi Ci o wersje patcha EnGB?

sobie nie pogram??? moze mam za slabego kompa ale na innych patchach dzial o co chodzi???? help
  sobie nie pogram??? moze mam za slabego kompa ale na innych patchach dzial o co chodzi???? help  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości