Tiempo napisał(a):No, ale to zalezy czy grasz na prywatnym servie, czy tym od blizzarda
Oczywiscie ja mowie o globalu

Tiempo napisał(a):No, ale to zalezy czy grasz na prywatnym servie, czy tym od blizzarda

Danios2 napisał(a):Witam !
Gdy chce spatchowac wowa do wersji 1.11.0 wyskakuje mi błąd, że patch może być uszkodzony. Tak samo jest gdy sciagne go z innego źródła. Czy da sie jakos wgrać tego patcha ? Mam wersję EnUs

), ostatni patch jaki instalowalam to 1.8.0. Moj stary serwer sie rozpierdzielil w drobny mak. Wydaje mi sie, ze znalazlam teraz calkiem przyzwoity EnternalWoW, no ale zycza sobie patcha 1.11.1 ... wszystko pieknie ladnie z reszta sobie poradze, ale skad na milosc boska mam wziac aktualizujacego gre z 1.8.0 do 1.8.1?  za kazdym razem jak sciagam taki patch, to wyskakuje mi okienko, ze system windows nie moze otworzyc tego pliku...
 ), ostatni patch jaki instalowalam to 1.8.0. Moj stary serwer sie rozpierdzielil w drobny mak. Wydaje mi sie, ze znalazlam teraz calkiem przyzwoity EnternalWoW, no ale zycza sobie patcha 1.11.1 ... wszystko pieknie ladnie z reszta sobie poradze, ale skad na milosc boska mam wziac aktualizujacego gre z 1.8.0 do 1.8.1?  za kazdym razem jak sciagam taki patch, to wyskakuje mi okienko, ze system windows nie moze otworzyc tego pliku...  Ktos pomoze?
 Ktos pomoze? 
 mam mangosa ruzne wersje od 0.1 do hyba 0.2.4 i jeszcze 0.2b podobno najleprzy emu do wowa obecnie ..tylko mam problem z odpaleniem tego cacka wyskakuje taki blad bowiem
  mam mangosa ruzne wersje od 0.1 do hyba 0.2.4 i jeszcze 0.2b podobno najleprzy emu do wowa obecnie ..tylko mam problem z odpaleniem tego cacka wyskakuje taki blad bowiem 

guber1 napisał(a):Danios2
tutaj moze byc wina patcha. Gra moze nie miec z tym nic wspolnego. Dlatego postaraj sie sciagnac go jeszcze raz albo z innego zrodlaMam nadzieje ze pomoze

guber1 napisał(a):jesli chcesz pograc na dobrym serverze to zalecam Server w wersji 1.8.0 "Frozen In Time": Sam osobiscie na nim gram i zalicza sie do jednego z lepszych. Oto Stronka do servera
http://www.enchanted-arts.com/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości