Mam dosyć poważny problem.
Moj tata sformatował cały dysk twaardy :cry: . Byłem tak wkurzony ze szok.. Ale dobra. Problem jest taki.
Zainstalował Windows98SE. Powgrywal sterowniki itp. W końcu zrobił uptade z strony Microsoft. Wszystkie ustawienia sieci lokalnej wpisane poprawnie. Po Uptade zainstalowala sie Outlook Express 6.0. Jest taki problem otóż jak wchodze w ikone Internet Explorer (pisze coś takiego na dole "Trwa wykrywanie ustawień serwera Proxy.. Podaje linka do Screna:
http://img515.imageshack.us/my.php?image=windows980py.jpg.
System dopiero zainstalowany. Jak usunoł wersje Outlook Express 6.0 i zmienił na Outlook Express 5.0, to działa poprawnie. Nigdy wcześniej nie było takich problemów. Korzystam również z Opery i na niej wszystko śmiga. Łącze: Sieć 8osób (2MB). Bardzo dziękuje za jakie kolwiek wskazówki. Co może być przyczyną ? :?: :?:
[ Dodano: Dzisiaj o 20:30 ]
Podaje parapetry PC:
Procesor: AMD Athlon 2500mHz(Barton)
Ram: 1024 Ram DDR
Internet: 2MB (sieć-8osób)
DyskTwardy: 120GB ,..
Co może być przyczyną ? Bardzo dziękuje za szybką odpowiedzieć.
[ Dodano: Dzisiaj o 20:39 ]
Zapomniałem dodać:
Problem polega na tym, że nawet www.google.pl, które wczesniej otwierało sie odrazu. Teraz jak odpalam Internet Explorer musze czekać z 15,-20 sekund.. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje .. HELP :( :( :(
[ Dodano: Dzisiaj o 20:47 ]
Chodzi o to że.
Strony które otwieram na początku zanim załaduje np. Google.pl trzeba czekać nawet do 20 sekund... Przez Opere wchdze i odrazu laduje. HELP :!: