Garst92 napisał(a):czy da sie to zrobić korzystając tylko z Biosa
Garst92 napisał(a):komputer sygnalizował mi małą ilość miejsca na dysku C
Garst92 napisał(a):po czym ekran się na chwile wyłącza i komputer włącza się od początku,
Garst92 napisał(a):ie wime czy dobrze myśle pozatym nie wime czy da sie to zrobić korzystając tylko z Biosa. Proszę o pomoc.
KamilK napisał(a):Format byłby najprostsza, najlepsza i najskuteczniejsza metoda naprawy
KamilK napisał(a):nie masz tam żadnych ważnych dokumentów
Garst92 napisał(a):czyli format??
Thunderas napisał(a):Format ostatecznośc. Trzeba walczyc do końca.
Garst92 napisał(a):napisałem że próbowałem w trybie awaryjnym i ostatnie dobre ustawienia, a ten komp jest stary więc ma tylko 6GB całkowitej pojemności;p czyli format??
Windows nie może startować: Automatyczny restart
Objawy: Podczas startu komputera w momencie ładowania ekranu logo Windows z migającymi kwadracikami następuje automatyczny restart. Nie pojawia się żaden ekran logowania do Windows. I tak w kółko.
Przyczyna: Prawdopodobnie jest uszkodzony lub brakuje pliku Kernel32.dll.
1. Startujesz do Konsoli Odzyskiwania
2. W linii komend wpisujesz następujące polecenia (po każdym ENTER):
cd system32
ren kernel32.dll kernel32.old
expand X:\i386\kernel32.dl_
Garst92 napisał(a):i coś tam dalej porobi
czyli BSOD. ??!! Problem może być natury sprzętowej.Najlepiej jakbyśGarst92 napisał(a):cały ekran białych napisów na niebieskim
...a póki co zapraszam do lektury http://forum.programosy.pl/windows-krytyczny-wyjatek-kody-vt3898.htmljarski185 napisał(a):zrobił zdjęcie tego ekranu
Garst92 napisał(a):a jak zrobić formata mając dostęp tylko do Biosa
KamilK napisał(a):Format nie jest poleceniem Biosowym tylko swoistego rodzaju programem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości