max23 napisał(a):co zrobic żeby miec do kompa dostep ale żeby on niczego nie wiedział
serenity15 napisał(a):I po zainstalowaniu bedziesz miał do wybory czy masz ten cy ten windows uruchomic...
max23 napisał(a):co zrobic żeby miec do kompa dostep ale żeby on niczego nie wiedział moim jedynym pomysłem jest zainstalowanie kolejnego windowsa
max23 napisał(a):interesowało mnie tylko to że jak zainstaluje na innej partycji windowsa to jego systemu i to co mial zapisane nie zmarze bo to jest najwazniejsze
max23 napisał(a):czy jak na swoim sytemie jaki zainstaluje bede mial mks vir do wirusów to jak on uruchomi swój profil to tesz sie pokaże na pulpicie ten program?
Rablo napisał(a):poprostu albo mi sie komp zwalil albo windows jak uruchamiam komputer to zanim ise uruchomi windows komputer sie resetuje z 5 razy i puzniej jak juz wejdzie windows to jeszcze z 2 razy pomocy
max23 napisał(a):motopompka napisz wkoncu jak jest naprawde
max23 napisał(a):to jak używac slownika worda przy pisaniu na forum
max23 napisał(a):teras tak muwisz że niemożna instalowac tego samego programu na jednym kompie a mozna instalowałem nie ras poprostu podawałem chaslo jakie jest na kompie i tyle
max23 napisał(a):po 2 rozumiem że jak uruchjomie instalator zaras przy uruchomieniu kompa bo inaczej niemoge to tylko nadusic kopia systemu na innej partycji niz jest ta pierwsza i tyle tak?
max23 napisał(a):komunikatory sądwa na jaka partycje nagrac system a drugi to czy zrobic kopie czy naprawic aktualna i rozumiem nadusic kopie i bedzie gutek apo 3 to bede mogl ustawic przed uruchomieniem sie systemu wybur systemu czy starego czy nowego tak?
Może kiedyś na zlocie się spotkamy, to browara wypijemy...max23 napisał(a):dziekowka motopompka niewiem jak sie odwdziecze w przyszlosci
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość