Kod? Żadnego kodu błędu nie ma, nic się nie pojawia tylko jak grałem w Moderna 2 albo BFa3 to poprostu ścina. Nic się nie da wcisnąć ruszyć myszką, że nie wspomne o Alt+Ctrl+Del. Komp już dziś pojechał do servisu, powiedziałem im o objawach i że mam już dość tego ciągłego przywożenia im tego złomu, bo jakby doliczyć paliwo, czas i nerwy to... ehh ! Oni powiedzieli, że zostało coraz mniej opcjii, bo wymieniony był:
1. RAM
2. Pasta termoprzewodząca procesora
3. Dysk twardy
Teraz zostały 3 rzeczy ale swierdzili, że 2 bo zasilacz jest sprawny bo podczas zwiechy komp sie nie wyłącza, więc zostały tylko 2 opcje:
1. Karta graficzna
2. Cała płyta główna
Osobiście myśle, że wszystkie komponenty były wadliwe, a przynajmniej większość. Jeśli teraz nie dzadzą rady to prosze o zwrot pieniędzy i kupuje laptopa z takimi samymi parametrami. Na dodatek na kaście jest logo "take Me" ale nie wiem czy tylko kasta była przez nich robiona czy cały komp. Chce kupić laptopa bo:
1. Wpieprza tyle prądu co żarówka
2. Zajmuje mało miejsca
3. Jest przenośny
4. Podłącze do niego monitor (będe mieć 2 monitory

), mysz i klawiature, i jakąś podkładkę chłodzącą.
5. Tata ma lapka i spokojnie mu BF3 śmiga i nic nie tnie, żadnych błędów, dymków z błędami sterowników i żadnych zwiech typu RRRRRRRRRRRRRRRR.
6. Jest cichy
Co do sterowników, oryginalnie z płytą od karty był ster 250,6 potem BF3 krzyczał, że potrzebuje nowszego od 250,6 bo sie zawieszał potem na tym i modern też. Wybrałem automatyczną aktualizację sterów z nVidii ze strony producenta i załadowało mi 296,10. Nic to nie dało... mam wrażenie, że i na tym i na tym źle chodziło. Jak miałem cofnąć do starszego stera ? Dałoby sie zainstalować sterownik przeznaczony do innej karty graficznej? Może by zadziałał nawet lepiej, albo by popsół karte graficzną. Monitor mam samsunga 21' (1400x900) ale myśle, że to nie on byłby problemem, bo słyszałem również, że monitory czasem są przyczyną.
Jak coś się zmieni dam znać. I tak okres oczekiwania to 14 dni więc się zdążyłem już przyzwyczaić

heheh ...